AK PARTİ MARMARİS YÖNETİMİ YEDİ AYDA 2 BİN HANE ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MARMARİS YÖNETİMİ YEDİ AYDA 2 BİN HANE ZİYARET ETTİ

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri ailelere ziyaretlerini aralıksız devam ediyor. Yedi ayda 2 bin hane ziyaret edilirken çoğunluğunun parti üyesi olmayan aileler olduğu öğrenildi.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen koordinesinde Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Akgün, İsmail Güleryüz ve Cavidan Öner göreve geldikleri günden bugüne kadar aile ziyaretlerine sık aralıklarla devam ediyor. Marmarislilerin sorun ve taleplerini dinlemek, onların yanında olduğunu göstermek için son yedi ay içinde yaklaşık 2 bin iş yeri ve ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Parti üyesi olan ve olmayanların kapısını çalan AK Parti Marmaris İlçe yönetimi halkını dinliyor. Çoğunluğu parti üyesi olmayan ailelerden oluşan ziyaretler de görüş alışverişinde bulunuluyor. Samimiyeti ile birçok ailenin gönlünde yer eden AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve yönetim kurulu üyelerine ilgi gün geçtikçe büyüyor.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, “ Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar iş yeri ve hane ziyaretlerimizi yapıyorduk. Bu ziyaretleri duyan aileler bizleri arayarak misafir olmamızı istediler. Ziyaret ettiğimiz kapıların çoğunluğu parti üyemiz değil. Her alanda halkımızın yanında olduğumuzu göstermek ve bağımızı kuvvetlendirmek istiyoruz. Gelen talep ve sorunları değerlendiriyoruz. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Gerçekten hep birlikte çok güzel, bereketli ve verimli bir çalışmaya imza attık. Her bir ailemizin çok farklı hikâyeleri, anıları ve hatıraları vardı. Sevgileri ve mutlulukları paylaştıkça çoğaldı, üzüntüleri ve sıkıntıları da paylaştıkça azaldı. AK Parti kadroları olarak tüm kademelerimizle her zaman sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olmaya da devam edeceğiz. Bizler, vaktimizi ve enerjimizi her zaman çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanıyoruz. Ben bugün bizleri bağrına basan, sevgilerini ve muhabbetlerini bizden esirgemeyen Marmarisli tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu ve benzeri saha çalışmalarımızla daha sık beraber olacağız” dedi.

whatsapp-image-2022-08-17-at-18-25-41-2.jpegwhatsapp-image-2022-08-17-at-18-25-41-1.jpegwhatsapp-image-2022-08-17-at-18-25-41.jpegwhatsapp-image-2022-08-17-at-18-25-40.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.