AK PARTİ MARMARİS İLÇE YÖNETİMİNDEN KADIN HAKLARI GÜNÜ'NE ÖZEL ETKİNLİK

AK PARTİ MARMARİS İLÇE YÖNETİMİNDEN KADIN HAKLARI GÜNÜ'NE ÖZEL ETKİNLİK

Bugün düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 5 Aralık Atatürk’ün kadınlara armağan ettiği ,Türk Kadınına Seçme ve Seçilme hakkı kahvaltısı düzenlendi.

Bugün düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 5 Aralık Atatürk’ün kadınlara armağan ettiği ,Türk Kadınına Seçme ve Seçilme hakkı kahvaltısına, Marmaris AK Parti Kadın Kolları başkanı Cavidan Öner, Marmaris’in kadın Muhtarlarından Siteler mahalle muhtari Gülizar Pekpak, Adaköy muhtarı Şermin Güvenç, Armutalan muhtarı Perihan Topcu, Marmaris AK Parti ilçe başkanı Ceyhun Gökmen , Marmaris AK parti Gençlik Kolları başkanı Hüseyin Sarı, Parti Meclis üyeleri, AK Parti belediye Başkanı Aday Adayları Elmas Ulupınar, Erdal Kandemir ve Ak Parti Kadın Kolları üyeleri katıldı.
Günün anlam ve önemini Kadın Kolları Başkanı Cavidan Öner şu sözleri ile dile getirdi; 5 Aralık Dünya Kadınlar Günü'nü, 89. Yılını kutluyorum. Tüm kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkı, seçilecek olan tüm kadınlarımızın ise günü kutlu olsun. Bundan 89 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk, Türk kadınlarına bu güzel ülkeyi bizlere armağan ettiği için çok minnettarız. O zaman onunla birlikte çalışan tüm meclis üyelerine ve mecliste çalışanlara sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Mekanları cennet olsun.

Bu Türkiye 100. yılında, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman Türk kadınlarına öncü olmuştur ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yapmış olduğu bütün ilkeleri yerine getiren Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu arada tekrar seçilecek olan muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Teşekkür ederiz.’’ Diyerek sözlerini sonlandırdı.

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-16-23-16-1b79df15.jpg

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-16-23-16-b2f4a638.jpg

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-16-23-16-722d134d.jpg

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-16-23-16-d4d7e75b.jpg

Muhabir: Yaren Özdemir -St.Muhabir :Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.