AK Parti İlçe Başkanlığında Bayramlaşma Merasimi Gerçekleştirildi

AK Parti İlçe Başkanlığında Bayramlaşma Merasimi Gerçekleştirildi

Marmaris AK Parti İlçe Binasında Bayramlaşma programı yapıldı.

Muğla AK Parti Milletvekili Kadem Mete, Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi Ayşegül Mungan, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Güleryüz’ün ve AK Parti ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma münasebetine birçok partili vatandaş katılım sağladı.

Açılış konuşmasını yapan Mehmet Aydın “Bu mübarek günde sizlerle birlikte olmak çok güzel, bir seçimden çıktık biliyorsunuz ki. Çok yorgunuz. Sonuç herkese hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından Muğla Milletvekili Kadem Mete “Rabbim daha nice bayramlar, çocuğumuza, sevdiklerimizle beraber huzur ve sağlık içerisinde yaşamayı nasip eder inşallah. Bu vesileyle dünyanın birçok yerinde özelikle Gazze'de zulüm altındaki Müslümanlara da inşallah bir an önce Rabbim yardımcı olur ve inşallah İsrail mezalimi de bir an önce son bulur diye Rabbimden temennide bulunuyorum. Başkanımın söylediği gibi kısa bir süre önce yaklaşık on gün kadar önce bir yerel seçim yaşadık. Ak Parti kurulmuş olduğu 2001 yılından seçime girdiği 2002 yılından bugüne kadar ilk defa girdiği bir seçimden az bir farkla da olsa ikinci parti olarak çıkmıştır. Tabii bizim alışkın olduğumuz bir şey değil. Bu vesileyle Mehmet kardeşimin de az önce söylediği gibi biraz da moral olarak çok da iyi olmadığımız bir bayram yaşıyoruz. Ama Japonların bir sözü vardır. İnsanın belini kırmayan darbeler onu güçlendirir diye. Eğer yaşadığınız hatalardan, yaptığınız hatalardan bir ders alır iseniz yine bir düşünürün sözüdür bu. O size bir kayıp değil, bir tecrübe olarak yansır diyor. Bizim bu seçim sonuçlarını. Tabii bu aslında sadece bir bayramlaşma merasimi.”diyerek tüm vatandaşların bayramını kutladığını belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

2002444b-b45a-414a-9007-f26899e47250.jpeg

d8f60f81-afb6-4ab5-9235-54e110a58134.jpeg

bcf42055-8868-4adc-8fa9-7c52fbbd1cc7.jpeg

ff74fffb-0e7a-4858-b98b-d1eb8ccb3348.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.