ACAR ÜNLÜ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

ACAR ÜNLÜ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Marmaris Belediye Başkan adayı Acar Ünlü bu sabah ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

2014-2019 yıllarında CHP ilçe Başkanlığı ve Meclis üyeliği görevleri yapan Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü Marmaris basınını kahvaltı organizasyonunda ağırladı.


Kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünlü, spor, sokak hayvanları ve önceki dönemdeki projelerin değerlendirdiği konuşmasında ‘ tüm rakiplerim çok değerli‘ dedi. CHP İlçe Başkanı Ömer Bozdemir ve İlçe yönetiminden İlkay Şimşek’in de katılım sağladığı toplantıda Marmaris’in sorunları konuşulurken Toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

“Önce Marmaris’i tedavi etmekle başlayacağız’’


Başkan Adayı Acar Ünlü “Partimizin kararından sonra Marmaris için seçim startını verdik. Güzel bir yarış olmasını temenni ediyorum. Tüm adayların kendini anlattığı, projelerini savunduğu, halka anlatabileceği ve halkı ikna edebildiği bir süreç olmasını diliyorum. İnşallah Marmaris bu seçimi hak ettiği şekilde tamamlayacaktır diye düşünüyorum. Bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Tabii belediye başkanı olduğumuzda ilk yapacağımız şey Marmaris şu anda biraz yaralı, biraz tedavi edilmesi gereken bir süreç içerisinde. Önce Marmaris'i tedavi etmekle başlayacağız. Hem kurumsal anlamda belediye anlamında hem de kent anlamında, kent yaşayanı anlamında Marmaris'in tedavi edilmesi gerekiyor. Marmaris'in yaşayanların umudunun yükseltilmesi gerekiyor. Halkımızın umudunu yükseltilmesine ve yeniden ayağa kaldırılmasına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili güzel çalışmalarımız olacak.’’

‘‘Antivirüs satan firmalara benziyorlar’’


Başkan Adayı Ünlü, konuşmasının devamında “Sosyal devlet anlayışı kendi kuralları içerisinde gitsin ve halkımızın satın alma gücü, yaşam kalitesi, paramızın değeri, ekonomimiz güçlü olsun isteriz. Yani siz önce halkı, yoksulluğu aşması için adımlar atacaksınız, sonra da maaşları artıracaksınız, ne bileyim yardımlar yapacaksınız. Bunlar şuna benziyor. Antivirüs satan firmaların virüsleri bilgisayarlarımıza atması gibi. Yani önce virüsleri bilgisayarlara atıyorlar, ondan sonra da anti virüs programları satmaya çalışıyorlar. O yüzden bu bir realite maalesef. Ama tabii Büyükşehir belediyesiyle birlikte ilçe belediyelerimizin bunlarla ilgili güzel çalışmaları var. Sadece emekliler olarak düşünmeyelim. Tabii toplumun bütün kesimlerinin desteğe ihtiyacı var. Büyükşehir bağlamında, ilçe belediye bağlamında yetkisini kurumlarımız, halkımızın menfaatine, ekonomik ihtiyaçların karşılanmasına yönelik kullanıyorlar.” İfadelerini kullandı.

“Sokak hayvanları kentimizin sakini’’


Basın mensuplarının sokak hayvanlarına dair ne gibi bir iyileştirme yapacaksınız? Sorusuna Ünlü “Sokak hayvanları bu kentin bir sakini, onlar da aslında sakini. Onların da ihtiyaçları, onların da yaşam hakkı var ve onların ama onların bu şekilde. Güvensiz bir ortamda yaşamaları da çok da doğru değil. Kimisi araba altında kalıyor, kimisi de eziyet görebiliyor. Ne bileyim hava koşulları bölgemizde malum. Yani bu bu kent yaşayanı ufak dostlarımızın mutlaka daha kontrollü, daha sağlıklı ortamlarda yaşaması için çalışmalar yapılacak. Bu dostlarımıza nasıl sahip çıkmamız gerektiğini paylaşmamız. Bununla ilgili bir kent bilinci, ortak bir bilinç yaratmamız gerekiyor. Onunla ilgili de çalışmalarımız olacak.’’ Şeklinde cevap verdi.


‘‘Niyetimiz iyi olduktan sonra hepimizin menfaati ortak’’


Basın’ın olumlu ya da olumsuz eleştirileri beni çok mutlu eder. Niyetimiz iyi olduktan sonra hepimizin menfaati ortak. Marmaris daha iyi olsun, burada yaşam daha keyifli olsun. Buradaki yaşamdan hepimiz keyif alalım. Bizim amacımız, hepimizin amacı bu. Bizim de görevimiz bu amaca yönelik hizmet etmek, bunu gerçekleştirmesini sağlamak. O yüzden olumlu veya olumsuz eleştiri hep benim için bir fırsattır ve bunu yapan kişiler de kıymetlidir. Yani size göremediğiniz noktaları, karanlıkta kalan alanları aydınlatıyor demektir. ’’ CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü ifadeleri ile sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum