ABDULKADİR ÖMÜR HULL CİTY’YE TRANSFER OLDU

ABDULKADİR ÖMÜR HULL CİTY’YE TRANSFER OLDU

Trabzonspor’da kadro dışı kalan Abdulkadir Ömür Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’ye transfer oldu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesi karşılıklı olarak sona erdirildi. Borda-mavili ekip 24 yaşındaki milli futbolcu ile karşılıklı olarak anlaşılarak sona erdirildiğini TFF'ye bildirdi. Aralık ayındaki Başakşehir maçında oyundan çıkarken tribünler tarafından protesto edilince o günden bu yana hiçbir maça ve antrenmana çıkmayan Abdülkadir Ömür, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'ye resmen transfer oldu.

Trabzonspor’dan Abdulkadir Ömür’ün transferi ile ilgili ‘‘Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür arasındaki 31.05.2027 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir’’ şeklinde açıklama yapıldı.

Liam Rosenior: olağanüstü b ir teknik futbolcu

Trabzonspor’un açıklamasının üzerinden geçmeden Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Abdülkadir Ömür’ün transferi ile ilgili ‘‘Abdüş'le ilk kez Antalya'da Trabzonspor'la oynadığımız bir hazırlık maçında karşılaştım ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hemen anladık. Transfer olabileceği konusunda bilgilendirildiğimizde, takımımıza gerçek kalitede birini kazandırmak için harika bir fırsat olduğunu düşündük. Türkiye Süper Ligi'nin kazanılmasında büyük rol oynadı ve milli takım için de oynadı. Taraftarlar onu izlemeyi çok sevecek; kilidi açabilen, gol pozisyonu yaratabilen ve atabilen, harika bir final pası ve şutu olan biri. Oyuncuları geçebilen, düşük bir ağırlık merkezine sahip ve topa sahip olduğunda çok çalışan olağanüstü bir teknik futbolcu. Onun futbol kişiliğini seviyorum’’ sözleri ile Abdülkadir Ömür’ün aralarında olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Abdülkadir Ömür, altyapısından yetişiği Trabzonspor'da 211 resmi maça çıkıp 25 gol attı ve 36 asist yaptı.

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.