ZAFER PARTİSİ MARMARİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇELİK ‘‘BİZE DAYATILANI KABUL ETMİYORUZ’’

ZAFER PARTİSİ MARMARİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇELİK ‘‘BİZE DAYATILANI KABUL ETMİYORUZ’’

Zafer partisi Belediye Başkan adayı Deniz Çelik bu sabah ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Zafer partisi Muğla İl Başkanı Cem Ayber, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ünal Yiğit, Marmaris İlçe Başkanı Yıldız Şentürk ve Marmaris Belediye Başkan adayı Deniz Çelik basın ile bir araya gelerek konuşma gerçekleştirdi.

‘‘Muğla İlinin başkanı olmaktan gurur duyuyorum’’

Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Cem Ayber ‘‘Zafer Partisi’nin il başkanı olarak ne kadar gurur duyduğumu söylesem azdır. Tatbiki Muğla il başkanı olmak ayrı bir gurur kaynağı. Çünkü Muğla dünya üzerinde nadir bulunan cennet köşelerinden biri. İnsanımız için inanılmaz bir değer, turizm için, ekonomimiz için, vatanımız için gerçekten Türkiye'nin pırlantası. Gerçekten bu İlin İl başkanı olmak da benim için ayrı bir gurur kaynağı. Genel Başkanımız sığınmacılar konusunu yeteri kadar halkımıza anlattı. Yeteri kadar anlattı diyorum çünkü diğer partiler de artık söylemlerini her gün daha hızlı bir şekilde bizim söylememize doğru kaydırmaya başladılar. Buna iktidar partisi de dâhil. Hepiniz göreceksiniz ki seçimden sonra daha yüksek sesle bu çıkışlar gelecek. Ama bizim esas amacımız, hedefimiz sadece sığınmacıları göndermek değil. Bir daha bu ülkeye böyle bir sığınmacı akını, böyle bir stratejik göç akımı yapmayacak siyasi kadroları da yerleştirmek’’ sözleriyle parti politikalarından söz etti.

‘‘ Tahterevalli siyaseti yapıyorlar’’

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ünal Yiğit ‘‘Muğla'daki seçim artık iki kutuplu bir seçim değil. Zafer Partisi olarak biz 3. yılı aşmış durumdayız. Türk milliyetçiliği benimseyen adaylarımızla beraber sahadayız. CHP’nin kazanması ile AKP'nin kazanması arasında hiçbir fark yok. Bu savaşın önünde durabilecek olan tek siyasi parti Zafer Partisi. Muğla'nın nüfusunun artması gerekiyor arkadaşlar. Şu anda Muğla'nın resmi kayıtlarında 1 milyon 200 bin, ikametgâhı burada olmayanlarla birlikte bu rakam 1 milyon 600 bin civarında. Muğla’nın nüfusu yükselmemeli. Eğer nüfus yükselirse yeterli kaynağımız kalmayacak. Bu savaşa bu tahterevalli siyaseti ’ne dur demek için Zafer Partisi kadrolarına lütfen oy verin’’ sözleriyle neden zafer partisine oy verilmeli sorusunu cevapladı.

‘‘Ümit hocamızın da dediği gibi Türk siyasetine yeni bir format atıyoruz’’

Zafer Partisi Marmaris İçe Başkanı Yıldız Şentürk tebriklerini sunarak sözü Zafer Partisi Marmaris Belediye Başkan Adayı Deniz Çelik’e bıraktı. ‘‘Bu hareket asıl bir başkaldırı hareketidir. Neye başkaldırı gösteriyoruz? Adaletsizliğe isyan ediyoruz. Bize dayatılan kabul etmiyoruz. Bugüne kadar yaşanmış olan ihanet süreci gibi saçmalıklar bir daha olmasın diye çoluğumuz, çocuğumuz ne olduğu belirsiz kişiler tarafından zarar görmesin diye başkaldırıyoruz. Mülteciler gitsin başlığı altında eğitimden sağlığa kadar her şeyi kapsayan bir politikadır ve bu sadece üst başlıktır. Bunun için Zafer Partisi diyoruz. Bize dayatılan da kabul etmiyoruz. Ümit Hocamızın dediği gibi Türk siyasetine yeni bir format atıyoruz. Bu format Marmaris için de geçerlidir. Seçilirsek hak kazanırız. Takip etsinler, seçilemezsek takip etmenizi rica ederiz, hak yedirmeyiz. Kullanılan Türk yetkisidir. Türk'ün özel bütçesidir. Kimsenin ailesinin çiftliği gibi hareket etmesine izin vermeyiz’’ Zafer Partisi Marmaris Belediye Başkan adayı Deniz çelik ifadeleri ile sözlerini noktaladı.

1c8480ab-9824-4105-8f23-3348d727f697.jpeg

0733a491-a3ad-45c4-b11e-b04633302e21.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum