ÜNLÜ ‘‘BİZ MARMARİS İTTİFAKINA GÜVENİYORUZ”

ÜNLÜ ‘‘BİZ MARMARİS İTTİFAKINA GÜVENİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

Marmaris 19 Mayıs Meydanında Genel Başkandan önce konuşma gerçekleştiren Marmaris Belediye Başkan adayı Acar Ünlü “ Biz Marmaris İttifakına güveniyrouz” diyerek sözlerine başladı.

Mitinge, CHP Genel başkanı Özgür Özel, Genel Bakan yardımcısı Gökçe Gökçen, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Gizem Sayar Özcan, Süreyya Önem Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Başkanı Zekican Balcı, İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, Parti Meclis üyesi Alkın Denizaslanı, çok sayıda parti üyesi ve yüzlerce vatandaş katılım sağladı.

‘‘Marmaris’te yeni bir dönem başlatacağız’’

Ünlü ‘‘Seçimin son günleri ve güzel bir mitingle güzel bir buluşmayla yeni dönemi başlatmak için bugün buraya toplandık. Geldiğiniz için ben çok mutluyum Ben sokakta siyaset yapan İlçe başkanlığında, Meclis üyeliğinde sürekli sizlerle birlikte olan birisiydim ve projelerimizi de böyle ürettik. 31 Martta sandığa gideceğiz ve oylarımızı vereceğiz. Marmaris’te yeni bir dönemi başlatacağız. Lütfen unutmayınız ki yangın sırasında yangını söndüremeyenleri düşünmemiz lazım. Buraya zamanında uçak helikopter getiremeyenleri düşünmemiz lazım. Burada saray yapanları düşünmemiz lazım. KPSS’den yüz alıpta mülakatlarda elenenleri sandığa giderken düşünmemiz lazım. Biz sandığa giderken çok şey düşünmemiz ve ona göre oy vermemiz lazım’’ dedi.

‘‘Büyükşehir ve Marmaris Belediyesini artık birleştirdik’’

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras ‘‘Bütün ilçeler benim evladım gibi olacak hiçbirini de birbirinden ayırmayacağım. Ben de sizlerin evladı olayım siz de lütfen kabul edin 31 Mart günü gücümüzü gösterelim. Bizlere sahip çıkın bana da sahip çıkın Acar başkanıma da sahip çıkın bizlerin sizlerden tek dileği bu. Büyükşehir ve Marmaris Belediyesini artık birleştirdik arkadaşlar. Buradan da bunun müjdesini sizlere veriyorum. Bunlar benim namus borcum boynumun borcu’’ dedi.

Gerçekleşen mitingin ardından Onur Akın Marmarisli vatandaşlara konser verdi.

60c42b5a-f13a-415a-8db3-3907f4393af6.jpeg

970896a7-8381-45dc-9e52-95d4476e54e4.jpeg

ee2b9e44-5c3a-4239-8759-2fe8700597a1.jpeg

b6ef8d98-9201-4532-9111-ea5eec815b5e.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.