SERKAN YAZICI  “MARMARİS’TE YEPYENİ BİR HİKÂYE YAZACAĞIZ”

SERKAN YAZICI “MARMARİS’TE YEPYENİ BİR HİKÂYE YAZACAĞIZ”

Cumhur İttifakı'nın Marmaris İlçesi Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, belediye meclis üyesi adaylarını görkemli bir törenle kamuoyuna tanıttı. Her bir adayın Marmaris'in sorunlarını bilen ve birebir çözüm odaklı çalışacak isimler olduğunu belirten Serk


Cumhur İttifakı'nın Marmaris İlçesi Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, belediye meclis üyesi adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, deneyimli ve nitelikli ekibiyle Marmaris'in ihtiyaçlarına çözüm sunmak için kararlılıkla çalışacağını belirtti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan tanıtım toplantısında tek tek adayları sahneye davet eden Yazıcı, “ Belediye meclisi üyesi adayı olan ekip arkadaşlarım, ilçenin her kesiminden geleneksel değerlere sahip, birikimli ve işini hakkıyla yapacak isimlerden oluşuyor. Bu listenin sadece siyasi arenada değil, aynı zamanda Marmaris'in sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi için de önemli bir rol oynayacaktır. Marmarislilerle el ele yepyeni bir hikaye yazacağız” açıklamasını yaptı..


Marmaris'in geleceği için güçlü bir aday kadrosuyla seçimlere hazırlandığını dile getiren Serkan Yazıcı’nın Belediye Meclis Üyesi Adayları şöyle sıralanıyor;

1. UYSAL AVCI- Uysal Avcı 1967 yılında Marmaris’te doğmuştur. İş insanı olan Uysal Avcı iyi derecede Almanca bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.


2. OSMAN İREZ- Osman İrez 1969 yılında Adana’da doğmuştur. Uzman doktor olan Osman İrez Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirmiştir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Osman İrez bir çocuk babasıdır.

3. YUSUF KORAY ONAT- Yusuf Koray Onat 1982 yılında Marmaris’te doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık bölümünü bitirmiştir. İş hayatına turizmci olarak devam eden Yusuf Koray Onat iyi derecede İngilizce bilmektedir.

4. OSMAN ACAR- Osman Acar 1955 yılında Ula’da doğmuştur. Osman Acar Beldibi Mahallesi’ndeki muhtarlık görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

5. OZAN BALCI- Ozan Balcı 1979 yılında Marmaris’te doğmuştur. Üniversite eğitiminin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. İş insanı olan Ozan Balcı iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.


6. ABDURRAHMAN GÖLLÜ- Abdurrahman Göllü 1979 yılında Şanlıurfa’da doğmuştur. İş insanı olan Abdurrahman Göllü evli ve üç çocuk babasıdır.

7. AYŞE TAŞER- Ayşe Taşer 1963 yılında Ankara’da doğmuştur. İş hayatını esnaf olarak sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir

8. CAVİDAN ÖNER- Cavidan Öner 1968 yılında Ankara’da doğmuştur. Ak Parti Marmaris Kadın Kolları Başkanlığı görevi yapan Cavidan Öner emeklidir, evli ve iki çocuk annesidir.

9. İBRAHİM ÇELİKALP- İbrahim Çelikalp 1972 yılında Marmaris’te doğmuştur. Marina müdürü olarak görev yapmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
10. MUZAFFER ARAVİ- Muzaffer Aravi 1987 yılında Marmaris’te doğmuştur. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde tamamlamıştır. İş hayatına sigorta sektöründe devam eden Muzaffer Aravi iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

11. EREN MERT- Eren Mert 1988 yılında Burhaniye’de doğmuştur. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamlayan Eren Mert avukat olarak meslek hayatına devam etmektedir. Eren Mert iyi derecede İngilizce bilmektedir.

12. SALİH TAŞKIN - Salih Taşkın 1953 yılında Marmaris’te doğmuştur. Salih Taşkın emekli imamdır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

13. OĞUZHAN ZAİMOĞLU- Oğuzhan Zaimoğlu 1998 yılında Ordu’da doğmuştur. Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Oğuzhan Zaimoğlu iş hayatına mimar olarak devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

14. MEHMET GÖKMEN- Mehmet Gökmen 1985 yılında Marmaris’te doğmuştur. İş insanı olan Mehmet Gökmen iyi derecede İngilizce bilmektedir.

15. KUBİLAY SEZGİN- Kubilay Sezgin 1964 yılında Babaeski’de doğmuştur. Ön lisans eğitimini Viyana Üniversite’sinde tamamlamıştır. İş hayatına Turizmci olarak devam eden Kubilay Sezgin iyi derecede İngilizce, Almanca ve Rusça bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

16. HÜSEYİN DURSUN- Hüseyin Dursun 1986 yılında Marmaris’te doğmuştur. Yüksek Lisans eğitimini Atatürk Üniversite’sinde tamamlayan Hüseyin Dursun turizm acentası işletmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

17. KAZIM UYSAL- Kazım Uysal 1974 yılında Amasya’da doğmuştur. Kazım Uysal emeklidir, evli ve üç çocuk babasıdır.

18. HÜSEYİN SARI- Hüseyin Sarı 1997 yılında İzmir’de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. İş hayatına turizmci olarak devam eden Hüseyin Sarı iyi derecede İngilizce bilmektedir.

19. MUTLAY YÜCEL- Mutlay Yücel 1974 yılında Marmaris’te doğmuştur. Mutlay Yücel emeklidir, evli ve üç çocuk babasıdır.

20. FİLİZ KOÇAK- Filiz Koçak 1984’de Nazilli’de doğmuştur. İzmir Plato Meslek Yüksek Okulu çocuk gelişimi bölümü mezunudur. Anaokulu öğretmeni olan Filiz Koçak iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

21. NİL KAYA- Nil Kaya 1999 yılında Marmaris’te doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitirmiştir. İş hayatına sosyolog olarak devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

22. UĞUR DÜNDAR- Uğur Dündar 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. İş hayatına makine mühendisi olarak devam eden Uğur Dündar, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Kontenjanlarda ise şu isimler yer alıyor:

1. MUSTAFA KARACAN
Mustafa Karacan 1959 yılında Marmaris’te doğmuştur. İş hayatına turizmci olarak devam etmektedir. Mustafa Karacan evli ve iki çocuk babasıdır.


2. ESAT ONUR TUGAY
Esat Onur Tugay 1978 yılında Marmaris’te doğmuştur. Nottingham Üniversitesi Endüstri Ekonomisi lisans programından mezun olduktan sonra Paris Cornell ve Essec Üniversitelerinin ortak MBA programına katılarak yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Arkeoloji yüksek lisans öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

3. OSMAN ÜLGEN
Osman Ülgen 1967 yılında Rize’de doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünü bitirmiştir. Osman Ülgen iş hayatına turizmci olarak devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Serkan Yazıcı konuşmasını ,”Marmaris İlçesi'nde, güçlü bir ekip ve hizmet odaklı yaklaşımımızla, Marmaris halkına daha iyi bir gelecek sunmayı hedefliyoruz. Marmaris'in her bir köşesine dokunarak, sorunları çözme konusunda kararlılıkla çalışacağız. Hedefimiz, ilçenin potansiyelini en üst seviyede kullanarak, yaşam kalitesini artırmak ve halkımızın refahını güçlendirmektir. Hep birlikte, Marmaris'i daha güzel yarınlara taşıyacak, daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Halkımıza verdiğimiz sözü tutarak, Marmaris'i daha ileriye taşımak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz." Sözleriyle bitirdi.

img-0140-001.jpegimg-0140-001.jpeg

img-0139-001.jpeg

img-0138-001.jpeg

img-0137-001.jpeg

img-0136.jpegimg-0136.jpeg

img-0135.jpeg

img-0133.jpeg

img-0132.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum