SERDAR ORTAÇ MARMARİS'TE GÖNÜLLERE BİR KEZ DAHA TAHT KURDU

SERDAR ORTAÇ MARMARİS'TE GÖNÜLLERE BİR KEZ DAHA TAHT KURDU

Serdar Ortaç dört yıl aradan sonra Marmaris’te sevenleri ile tekrar buluştu.

Pop müziğinin starı ünlü sanatçı ve bestekar Serdar Ortaç Marmaris Amfi Tiyatro’da konser verdi. İki saat sahnede kalan Serdar Ortaç çoğunluğu pop şarkılardan olan otuz şarkısı ile konserine gelenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

En sevilen şarkılarından “Mesafe” şarkısı ile giriş yaptığı sahnede ilk şarkıdan sonra gelenleri selamladı. Şakalaşarak yaptığı girişin ardından sevilen şarkılarından “Haydi Çal”,”Gıybet”, “Poşet” ve “Karabiberim” şarkılarını seyirciler ile söyledi. Kendi besteleri haricinde de seyircilerden gelen istekleri seslendiren ünlü sanatçı orkestrası ve back vokali ile yedi tane de bilindik türküyü kendi tarzı ile yorumladı. Ara vermeden önce söylediği “Bilsem ki” şarkısından sonra yaptığı konuşmada “Muhtemelen bu son turnem olacak, öyle hissediyorum. O sebeple istediğiniz her şarkıyı biraz bile olsa söylemeye çalışacağım.” dedi. Ünlü sanatçıya ilk istek şarkıysa Azerbaycan’dan onu dinlemek için gelen bir seveninden geldi. Azeri türküsünü de söyleyen Serdar Ortaç kısa molasının ardından hızla sahneye döndü.

Seyirciler ile iletişimini sıkı tutan sanatçı Marmaris’te konser vermeyi ne kadar özlediğini dile getirdi. Geçmişte Marmaris’te yaptığı konserlere gönderme yaparak geçmişi andı. Ayakta alkışlanarak uğurlandığı konserde sahneden ayrılırken Marmaris’e olan sevgisini dile getirdi.

whatsapp-image-2023-08-16-at-00-27-02.jpeg

whatsapp-image-2023-08-16-at-00-27-05.jpeg

Neslişah Öznur Yurttaş - Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.