SANATÇI BAŞKAN ADAYINDAN SANAT SERGİSİ ZİYARETİ

SANATÇI BAŞKAN ADAYINDAN SANAT SERGİSİ ZİYARETİ

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Marmaris Belediye Başkan adayı Tanla Söylemez ve partinin meclis üye adayları seçim kampanyaları dahilinde ziyaretlerine devam ediyor.

Kendisi de sanatçı ve sanatçı bir ailenin ferdi olan Söylemez ‘ sanata ve sanatçıya verilen değerin artacağı günler çok yakında ‘ dedi.

31 Mart yerel seçimlerine doğru yaklaşılırken beyefendi ve mütevazi kişiliğinin yanı sıra bilgili ve donanımlı adaylar arasında gösterilen TİP Marmaris Belediye Başkan adayı Tanla Söylemez 8 Mart kadınlar günü haftasında Armutalan Kültür merkezinde açılan ‘Bahar Çiçekleri ‘sergisini ziyaret etti. Ziyarette CHP Marmaris belediye başkan adayı Acar Ünlü ile karşılaşarak selamlaşan Söylemez rakibine bol şans ve başarı dileklerinde bulundu.

‘sanatçıların yaşadıkları zorlukları bizzat yaşayan bir sanatçıyım’

Başkan adayı Söylemez yaptıkları ziyaret ile ilgili ‘ 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği kapsamında, "Bahar Çiçekleri" adlı karma sergiye ziyaretimizi gerçekleştirdik. Marmarisli ve Marmaris'e gönül vermiş kadın sanatçılarımızın eserleri birbirinden güzel ve başarılıydı. Ressam bir annenin çocuğu ve bir sanatçı olarak, ülkemizde ve ilçemizde sanatçılarımızın ne sorunlarla karşı karşıya olduğunu en bilen insanlardanım; çünkü kendim de bu zorlukları çekiyorum. Her türlü zorluğa rağmen inadına sanat demeye devam edeceğim ve sanatçılarımızın her zaman yanında olacağım. Aydınlığın ve kültürel gelişimin yolu sanattan geçer. Sanat bir ilaçtır, ekmek gibi, su gibi bir gereksinimdir, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Sanatsız kalan bir toplumun hayat damalardan biri kopmuş demektir". Biz bu damarın kopmaması için mücadelemize hep birlikte devam edeceğiz. Çocuklarımıza sanat bilincini aşılayacağız ve bu kültürle yetişen çocuklar ilerde kendi çocuklarına bu aktarımı yapacaklar. Bu yüzden "Değişmek Şart" diyoruz, Marmaris değişecek, sanat gelişecek ve daha mutlu, daha huzurlu, entellektüel birikimi yüksek, empati kurabilen, estetik görgüsü gelişmiş bir kent yaratacağız.’’ sözleri ile Marmaris’te sanat alanında da önemli projelere yer vereceğine değindi.

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-19-35-04-5ae5e43d.jpg

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-19-35-05-f794c374.jpg

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-19-35-06-fed54637.jpg

whatsapp-gorsel-2024-03-04-saat-19-35-06-8e998152.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum