SAĞLIK AYAKTAN BAŞLAR

SAĞLIK AYAKTAN BAŞLAR

Yaklaşık 2 yıldır Marmaris'te ayak sağlığı alanında uzmanlar tarafından hizmet veren Podomaris ayak bakım merkezi sorumlusu Dilek Seyli ile görüştük. Seyli bize merkez ve merkezde verilen hizmetler ile ilgili bilgiler verdi.

Ayak sağlığı, hayat konforumuzu arttıran önemli bir unsurdur. Hayatımızın her anında, ayaklarımız bütün yükümüzü taşıyan kahramanlarımızdır.

'hayat kalitesini arttırmak asıl amacımız'

Podomaris Ayak bakım merkezi sorumlusu Dilek Seyli “Podoloji, ayak sağlığı ve hastalıklarıyla ilgilenen, cerrahi müdahale gerektirmeyen ayak sorunlarının etkili çözümüne odaklanan bir kavramdır. Podomaris, bu bilinci benimseyerek bireylerin ayak sağlığını korumaya ve geliştirmeye yönelik çeşitli hizmetler sunar. Podomaris’in sağladığı profesyonel hizmetlerle birlikte, bireylerin hayat kalitesini arttırmak ve ayak sağlığını ön planda tutmak da çok önemlidir. Podomaris, müşterilerine sadece fiziksel değil, aynı zamanda bilinçli bir ayak sağlığına sahip olmaları için de destek vermektedir.” sözleriyle Podomaris’in müşterilerine sağladıkları hizmetler ile ilgili bilgi verdi.

'sadece ayak bakım değil farklı alanlarda da hizmetlerimiz var'

Kendisi de podoloji uzmanı ve sağlık görevlisi olan Dilek Seyli Podomaris ayak bakım merkezinde verilen hizmetler hakkında “Podomaris ayak sağlığı ve hastalıkları ve bunun haricinde çeşitli bakım hizmetleri vermekte. Bu hizmetleri sizlere sıralayacak olursam, Mantarlı tırnak bakımı, Nasır bakımı, Çatlak topuk bakımı, Topuk dikeni, Tırnak teli uygulaması, Diyabetik ayak bakımı, Deforme tırnak bakımı, Statik ve dinamik yürüme analizi, Taban sistemi, Medikal el ve ayak bakımı, bu hizmetlerimizin yanı sıra az önce de söylediğim gibi çeşitli bakım hizmetleri de vermekteyiz ''ayak sağlığı ayak bakımın önemi ve merkezde yapılan faaliyetler hakkında değerli bilgiler verdi.

Seyli, Podomaris'te verilen diğer hizmetler hakkında ise ''Diyetisyen hizmeti, Cilt yenileme gençleştirme işlemi, Saç bakımı, Evde bakım hizmetleri şeklinde söyleyebiliriz” şeklinde açıklama yaptı.

Podomaris Rezervasyon ve ücretsiz danışmanlık için 05317213202 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Adres:Eski Datça Yolu No:18, 48700 Marmaris/Muğla

img-9755.jpeg

Muhabir:Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.