MARMARİS’TE YAŞAYAN YABANCILAR YÜCELEN’DE BİR ARAYA GELDİ

MARMARİS’TE YAŞAYAN YABANCILAR YÜCELEN’DE BİR ARAYA GELDİ

Marmaris’te yaşayan yerleşik yabancılar Yücelen Hastanesi tarafından organize edilen “ Sağlık Günleri ”Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon etkinliğinde buluştu.

Fizik Tedavi Uzmanı Aygün Cihangirova ve psikolog Gülfem Özçelik’in konuşmacı olarak yer aldığı programda fizik tedavi uygulamaları ve ağrıya karşı gelişen psikolojik hasta yaklaşımları anlatıldı.

“Coffee Break” arasında hazırlanan ikramlar hastalar tarafından oldukça beğenilirken, seminer sunumları sonrasında yapılan çekiliş katılımcılar ve hastane çalışanları arasında renkli dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Toplantıyı Ortaca ekibiyle birlikte organize eden Yücelen Hastaneler Grubu Sağlık Turizmi koordinatörü Duygu Balcı; “ Yücelen ailesi olarak bölgemizde sadece turistin sağlığı olarak değil sağlık turizmi alanında da önemli hizmetler veriyoruz amacımız kaliteden taviz vermeden güvenilir hizmet ağını oluşturabilmek. Belli aralıklarla bu tür programlar oluşturmaya gayret edeceğiz ve kaynaşma ortamı yaratacağız. Sağlık bir insanın kendisine yapabileceği en güzel yatırımdır. Her şeyin başı yeter ki sağlık olsun ”dedi.

fe823e2f-8dc1-44aa-bc13-37c2a157ee22.jpg

cdf8fe41-4c15-4235-9980-66fe15f9b2fa.jpg

1b980add-e4dd-495f-bf53-e7ae42f47421.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.