Marmaris’te Yaz Keyfi Başladı

Marmaris’te Yaz Keyfi Başladı

Muğla’nın incisi Marmaris, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Doğal güzellikleri ve plajlarıyla dikkat çeken Marmaris yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte turistler güneşin, denizin ve güzel havanın tadını doyasıya çıkartıyorlar.


‘’Deniz, kum ve güneş üçlüsü benim için çok derin anlamlar ifade ediyor’’


Sıcak ve Güneşli havanın tadını sahilde güneşlenerek geçiren Ayşe Sevilay K. ‘’ yaz mevsimi benim için adeta mutluluğu simgeliyor. Denize girmeyi, güneşlenmeyi ve sahilde vakit geçirmeyi çok seviyorum benim için çok derin anlamlar taşıyor. Çocukluğumdan beri yazın gelmesini ve sürekli denize girmeyi beklerim. Şuanda da bu beni çok mutlu ediyor’’ sözlerini ifade etti.

''Marmaris bize çok güzel bir tatil deneyimi sağlıyor''


Tatil için Marmaris’e gelen Yiğit K. ‘’ açıkçası bu kadar güzel bir yer beklemiyordum evet hep internetten görüyoruz ancak çok ayrı bir ambiyansı çok ayrı bir atmosferi var. Daha tam anlamıyla yaz başlamadı farkındayız ama şuan da bile inanılmaz güzel bir tatil deneyimi sağlıyor. Çok fazla dikkatimizi çeken yer var her bir lokasyonun çok ayrı bir çekiciliği var bugün tatilimizin ilk günü olabildiğince çok yer görmeye çalışacağız’’ dedi.
Türkiye’nin en önde gelen tatil merkezlerinden biri olan Marmaris her geçen gün daha da fazla ziyaretçi ağırlayarak yaz sezonuna girmeye hazırlanıyor.

Muhabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.