KAYMAKAM KAYA'NIN ‘‘18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI’’ MESAJI

KAYMAKAM KAYA'NIN ‘‘18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI’’ MESAJI

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya Yaşlılar haftası vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir.

Tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil ederek toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır. Bizleri yetiştiren bugünlere getiren büyüklerimizin hayatını kolaylaştırmak, kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak toplumun her ferdinin görevidir.

Unutmamalıyız ki, kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır.

Yaşlılarımıza daha iyi yaşam koşullarını sağlamak en büyük görevimizdir. Bütün çabamız, üzerimizde emekleri olan eli öpülesi yaşlılarımızın huzur içinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak ve ihtiyaç duyduklarında devletimizin sıcak yüzünü onlara göstermektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımla ellerinden öpüyorum.

Nurullah KAYA

Marmaris Kaymakamı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.