ÖZCAN’DAN AYAYDIN’A: KADRAJI GENİŞLET ARKANDAKİ SARAY, BAKANLAR, TROL ORDULARI DA GÖZÜKSÜN!

ÖZCAN’DAN AYAYDIN’A: KADRAJI GENİŞLET ARKANDAKİ SARAY, BAKANLAR, TROL ORDULARI DA GÖZÜKSÜN!

Muğla Milletvekili Avukat Gizem Özcan, Aydın Ayaydın’ın sosyal medya hesabından paylaştığı “Ben Tek Siz Hepiniz“ yazan görsel hakkında açıklamalarda bulundu.

Özcan şunları söyledi:

“Sayın Aydın Ayaydın, üzerinde “Ben Tek Siz Hepiniz” yazan, Genel Başkanımızın, Grup Başkanvekillerimizin, milletvekillerimizin Belediye Başkanlarımızın fotoğraflarını kullanarak yapılan bir görseli sosyal medya hesabından paylaşmış.

Sayın Ayaydın da çok iyi biliyor ki, CHP kolektif aklı öne çıkarmak için birlikte hareket eden bir yapıdır. Evet, biz biriz, birlikteyiz.

Ancak kendisi yine çok iyi biliyor ki, kendisinin arkasında sadece siyasi destek yok, kamu gücünü, devletin imkânlarını bir partinin hizmetine koşan anlayış var. Saray var. O yüzden, Adalet Bakanı geldi, yanına hakimleri alarak, Aydın Ayaydın’la poz verdi. Aydın Ayaydın’ın grafikerleri kadrajı genişlettikleri bir görsel daha hazırlarlarsa göreceğiz ki, AKP’nin adayının arkasında Saray var, Bakanlar var, trol orduları var.

İzinsizce fotolarımızı bastığı görselde bir arada bulunan bizler ise gür irademizle, gücümüzü halktan alarak, Partimizin örgütlülüğüne yaslanarak bir arada duruyoruz. Kamu kaynaklarıyla siyaset yapanlar bilmez ama örgütlü mücadele bunu gerektirir.

Aynı zihniyetin sonucu olarak, Aydın Ayaydın geçenlerdeyaptığı açıklamada “Devlet Muğla Büyükşehir Belediyesine ve Muğla ilçe belediyelerine 8,2 milyar lira para yardımı yapmış.” Ne zamandan beri yasada hak olarak konulmuş olan pay, yardım olarak adlandırılıyor? Nasıl oluyor da, bizim vergilerimizden ayrılan payı size yardım olarak verdik diyen bir aymazlık içindesiniz!

İktidar ve temsilcileri, önce neden Muğlalı merkezi bütçeye 9 lira verirken, sadece 1 lira yatırım alıyor, onun cevabını versin!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.