ERGUN : MUĞLA'NIN DAĞ TEPE, ŞEHİR, SOKAK TÜM SORUNLARINI BİLİYORUM '

ERGUN : MUĞLA'NIN DAĞ TEPE, ŞEHİR, SOKAK TÜM SORUNLARINI BİLİYORUM '

Bugün İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Metin Ergun, İYİ Parti Marmaris Belediyesi Başkan Adayı Ali Acar esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Metin Ergun, İYİ Parti Marmaris Belediyesi Başkan Adayı Ali Acar, İyi Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy, Memleket Partisi Cihan Bayri ve İYİ Parti Belediye Meclis üye adaylarının katılım sağladığı ziyarette seçim kampanyaları dahilinde Marmaris esnafları ziyaret edildi. Esnaflar tarafından olumlu dönüş alan iki aday ziyaretin ardından basın açıklamasında bulundu.

'Birbirimizden kaçmıyoruz aksine birlikle hareket ediyoruz'


Ali Acar “Milletvekilimiz Metin Ergün Bey bölgemize geldiler. Program dahilinde onunla ilk önce köy muhtarlarımızla Selimiye'de bir toplantı yaptık. Köylerimizin sorunlarını istişare ettik. Bizler zaten kampanya döneminde hep sizlerle beraber olacağız. Birbirimizden kaçtığımız yok biliyorsunuz Ege hazır, Metin Bey Muğla Büyükşehir adayımızda burada. Bu heyecanlı, coşkulu kardeşlerimiz gittikçe bize daha da fazla enerji veriyor. Onlarla birlikte inşallah başarılı bir şekilde, kazasız belasız bu seçim dönemini bitirip başarıyı elde edeceğiz.” İfadelerini kullanarak Metin Ergün’e katılımı için teşekkürlerini sundu.

'Muğla'nın dağ tepe, şehir, sokak tüm sorunlarını biliyorum '

Metin Ergun “Bugün Başkanımızın da ifade ettiği gibi önce köy muhtarlarımız ile buluştuk. Daha sonra esnaf ziyaretimizi gerçekleştirdik. Muhterem basın mensupları, ben 25 yıllık siyasi tecrübesi olan bir insanım. Muğla'da ziyaret etmediğim hiçbir belde, hiçbir köy, hiçbir mahalle, hiçbir mezra kalmadı. Neredeyse Muğla'nın bütün dağlarına çıktım, bütün ovalarına indim, bütün vadileri ziyaret ettim, bütün çukurları ziyaret ettim. Dolayısıyla Muğla'yı çok iyi biliyorum. Muğla'nın sorunlarını bu manada çok çok iyi biliyorum. Çünkü sorunları masa başında değil, sahilde efendim oturarak değil, o köylere giderek, kırsaldaki köylere giderek, sahildeki koylara giderek, her bölgesini tek tek ziyaret ederek, sorunları yerinde görerek ve duyarak tespit ettim. Onun için Muğla'nın sorunlarını da iyi biliyorum, çözüm yollarını da iyi biliyorum. Muğlalı hemşerilerimiz hangi sorunları görüyor, bizim gördüğümüz sorunlarla örtüşüyor mu? En fazla dikkat çeken sorun hangisi? Sonra ikincisi hangisi, üçüncüsü, beşincisi ve
sonuncusuna kadar tasnif ettik. Yani Marmaris merkezde bir altyapıyla ilgili şikayet çok az. Ali Başkan zamanında o altyapı problemlerini çözmüş. Fakat Marmaris'te de köylere doğru gittikçe, diğer ilçelerde köylere doğru gittikçe altyapı sorunları çok fazla.” Sözlerini kullandı.

“Düşmemek için dikkatli olduk”
Yat Limanında yürüyerek toplantı alanına gelen Ergün “Az önce Yat Limanında yürüdük. Yani düşmemek için dikkat ettik. Önümüze bakarak yürümek zorundaydık çünkü. Engebeli bir döşeme yapılmış durumda. Ayrıca otopark sıkıntısı da mevcut. Onları teknik olarak açıklamaları lazım.” Dedi.

“Vatandaşlardan bir defalığına ödünç oy istiyorum”
Ergün “Hepimiz bu doğal güzelliği korumakla yükümlüyüz. Bunun başını çekecek olan Belediyelerdir. Hem merkezi idare hem de yerel idare bu cenneti korumakla yükümlü. Kanalizasyonu yapmazsanız çevre kirliliği başlar, deniz kirliliği başlar. Dere ıslahını yapmazsanız kirlilikler başlar ki Marmaris'te de yaşamaya başladık. Şimdi Fethiye Körfezi kirlendi. Fethiye Körfezi'nde artık denize girilemez hale geldi. Bu bugün, yarın Marmaris ve Bodrum'da da başlar. Aynı şekilde ki bazı yerlerde başladı. Ve daha birçok sorun mevcut, sizlerde görüyorsunuz. Ben vatandaşlarımızdan bir defalığına ödünç oy istiyorum. İnanıyorum ki hep birlikte İYİ olacağız.” İfadelerini kullanarak vatandaşlardan destek istedi.


Açıklamanın bitmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi yapılmasıyla toplantı sona erdi.

whatsapp-gorsel-2024-02-22-saat-20-22-26-85e876ca.jpg

whatsapp-gorsel-2024-02-22-saat-20-22-25-5023301a.jpg

whatsapp-gorsel-2024-02-22-saat-20-22-23-2ca5469b.jpg

whatsapp-gorsel-2024-02-22-saat-20-22-28-e4e8e0e6.jpg

whatsapp-gorsel-2024-02-22-saat-20-22-28-4099e8b1.jpg

whatsapp-gorsel-2024-02-22-saat-20-22-27-35674d18.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.