ECZACIBAŞI DYNAVİT FİNALDE KUPA'NIN SAHİBİ OLDU

ECZACIBAŞI DYNAVİT FİNALDE KUPA'NIN SAHİBİ OLDU

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda ilk kez iki Türk takımının karşı karşıya geldiği müsabaka 'da Eczacıbaşı Dynavit, rakibi Vakıfbank'ı 3-2 yenerek kupanın sahibi oldu.

Çin'in Hangzhou şehri, Dragon Spor Merkezi'nde düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın finalinde Eczacıbaşı Dynavit rakibi VakıfBank'ı 3-2 yenerek kupa'nın sahibi oldu. İlk seti VakıfBank 1-0 önde tamamladı. İkinci sette turuncu beyazlılar skoru 12-4'den 25-23 tamamlayarak skoru 1-1 'e getirdi. Karşılaşma'nın üçüncü seti büyük bir çekişme ile geçti. İki takım da çoğu kez başa baş giderken üçüncü seti 25-23 Tamamlayarak Eczacıbaşı Dynavit 2-1 öne geçti. Dördüncü sette büyük bir atak yapan VakıfBank seti 25-23 tamamlayarak skoru 2-2'ye getirdi. Son sette baskın ve etkili oyun ile 15-9 kazanan Eczacıbaşı Dynavit, karşılaşmayı 3-2 kazandı ve kupa'nın sahibi oldu.


Maçın ardından Eczacıbaşı Dynavit'in Baş Antrenörü Ferhat Akbaş basın toplantısında konuştu; '' Öncelikle ne zaman buraya basın toplantısına gelsem, burası çok kalabalık olurdu, şu an tek takım biziz ve bundan dolayı çok mutluyuz. Maç çok zorlu ve yakın geçti, iki takım da kazanabilirdi ama biz birlikte oynayarak, hedefimizden sapmadan ve daha iyi reaksiyon vererek kazanmaktan dolayı çok mutluyuz. Umarım sezonun geri kalanını da aynı şekilde sürdürürüz.'' sözleri ile mutluluğunu dile getirdi.

637b6e19-a2ab-46a7-8901-baf240963f87.jpeg

Mubabir: Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.