BÜYÜK İKRAMİYE SİZE ÇIKSA ?

BÜYÜK İKRAMİYE SİZE ÇIKSA ?

Marmaris’te vatandaşlara “büyük ikramiye size çıksa ne yaparsınız”diye sorduk. İşte Marmarisli vatandaşların cevapları.

Büyük ikramiye size çıksa ne yaparsınız sorumuza genellikle hayaller üzerine cevaplar geldi.Kimileri tamamen kendi geleceğine yönelik adımlar atacağını vurgularken,kimileri ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacağı cevabını verdi.

Sahilde ailesi ile oturan Bilge C. “ önce anneme hemen bir tane ev alırdım,kendime ise bir araba. Hayal ettiğim bütün eşyalara sahip olabilirim. Birçok ülke görür, istediğim şeyleri yaparım. Özellikle hobilerimle daha fazla vakit geçiririm. Eğitimime yatırım yapar, birçok konuda kendimi geliştiririm” dedi.

Sahil kenarında yürüyüş yapan Behzat D. İse “Bana çıksa ilk yapacağım şey ikramiyenin yarısıyla merkezi ve işlek yerlerden daire alıp kiraya vermek olurdu bir kısmını da aileme, arkadaşlarıma; araba, ev vs. almak isterdim. Kalan para ile kendime bir iş kurup dünyayı gezerdim”dedi.


Arkadaşlarıyla dolaşmaya çıkan Gamze Ç. “Çıkmaz da çıktı diyelim sürekli gezerim,kendime zaman ayırırım. Ülke ülke gezerim herhalde. Sonrasında ülkeme döner bir iş kurarım. Güzel bir araba ve ev alırım kendime. Sonrasında da parayı bankaya yatırırım. Parayı sürekli değerlendireceğim bir şekilde yaşamıma rahatça devam ederim”dedi.


65 yaşındaki emekli memur Cemal T. “Tek tek hastane hastane gezer ihtiyacı olanları bulur onlara yardım ederim. Çok şükür durumum yerinde ama böyle bir şey olursa çıkarsa hepsini ihtiyacı olan kişiler için kullanırdım” sözleriyle ihtiyacı olanlara yardım edeceğini belirtti.

Muhabir:Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.