ARAS, BODRUM’DAN SESLENDİ: “VATANDAŞI DİLENCİ ZANNEDEN ANLAYIŞA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

ARAS, BODRUM’DAN SESLENDİ: “VATANDAŞI DİLENCİ ZANNEDEN ANLAYIŞA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ahmet Aras, Bodrum’da düzenlenen mitinge ve Koray Avcı konserine katıldı.

Konser sonrası söz alan Aras, “Bunlar vatandaşıdilenci zannediyorlar biz bu anlayışa geçit vermeyeceğiz. Hiçkimsenin kimseye el açmasına izin vermeyeceğiz. Kimseninkapısına yardım kolileriyle gidip sırıtarak fotoğrafçektirmeyeceğiz” dedi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve BodrumBelediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum İskele Meydanı’ndadüzenlenen Bodrum Mitingi ve Koray Avcı konserindeBodrumlularla buluştu. Coşkulu kalabalığa hitap eden Aras, dar gelirli vatandaşı destekleyecek projeler üretecekleriniifade etti. Rakiplerinin eleştirilerine cevap veren Aras, siyasette ilkeli olmak gerektiğini söyledi. Aras’a CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, CHP Parti Meclis Üyesi Mehmet Alkın Denizaslanı ve BaranBozoğlu, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş, CHP Muğlaİl Başkanı Zekican Balcı ve CHP Muğla İlçe Başkanı Tuna Işın eşlik etti.

“HER SEÇİMDE BAŞKA PARTİDEN ADAY OLUYORLAR”

Koray Avcı konseri öncesi Bodrumlulara seslenen Aras, AkParti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanının kendisineyönelttiği eleştirilerine cevap verdi. Aras, “Ben Pazartesi günüBüyükşehir belediye başkanıyım. Hiç şüphem yok. Bodrum’un evladı olarak Muğla’ya gidiyorum. Size büyükşehir belediyesi yetkileri getirmeye gidiyorum. Artıkküçük şehir büyükşehir ayrımını ortadan tamamen kaldırdım. Büyükşehirin gücünü sonuna kadar Bodrum’dahissettireceğiz. Şimdi duyuyorum, rakip aday çıkmış diyor ki; ne büyükşehir belediyesi ne bodrum belediyesi hiçbir şeyyapmadı. Ya arkadaş gözünüze dizinize dursun bir de buradayaşadığını iddia ediyorsun. Bir de burada yaşadım diyorsun. Ama sen parti değiştirmekten herhalde bizim neleryaptığımızı göremedin. Her seçimde başka partidenkarşımızda aday olan insanlar var. Biz de şaşırdık artık. Bağımsız mıdır? Bağımlı mıdır? İYİ Partili midir? AK Partilidir midir? MHP’li midir? Ben anlamadım. Yarın da bizim partiye geçerse hiç şaşırmayın. Siyasette ilkeli olmaklazım, ilkeli. Hani Atatürk ilkeleri var ya sizin bilmediğiniz. Onlar gibi işte altı ok gibi ilkeli olacaksın. Ama eğer vicdanlarkörelmişse, kulaklar duymuyor, gözler görmüyorsa Allah selamet versin. Onları 31 Mart’ta sandığa gömeceğiz” diyekonuştu.

“YARDIM KOLİLERİYLE SIRITARAK FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYECEĞİZ”

Sosyal belediyecilik anlayışının ve uygulamalarınınyaygınlaştırılacağını ifade eden Aras, “Bunlar vatandaşıdilenci zannediyorlar biz bu anlayışa geçit vermeyeceğiz. Biz yolumuzu da yaparız suyumuzu da getiririz. Ama bu anlayışageçit vermeyeceğiz. Diyorlar ki 3 bin lira, 5 bin lira vereceğim. Ya kimin parasını kime veriyorsun? Sen kimsinbiz dilenci miyiz? Sadaka mı veriyorsun ama biz Tamer başkanla birlikte hiç kimsenin kimseye el açmasına izinvermeyeceğiz. Kimsenin kapısına yardım kolileriyle gidipsırıtarak fotoğraf çektirmeyeceğiz. Kreşlerimizle, yaşlı yaşammerkezlerimizle, yurtlarımızla, projemiz olan Muğla Kartladar gelirli vatandaşımızın yanında olacağız. Bizler şununbilincindeyiz. Sizler vergi vererek belediyenin bütçesinioluşturuyorsunuz. Oy veriyorsunuz başkanı belirliyorsunuz. Al para da yetki de sizin diyorsunuz. Bizler sadece sizlerintemsilciyiz. Bunu farkındayız, mütevaziyiz. Bizleri başkanseçiyorsunuz diye başınıza padişah getirmiyorsunuz. Bizler sizin hizmetkarınızız” ifadelerini kullandı.

0e586309-3f9d-4fda-8d8f-5997e9f3d859.jpeg

ff1f069a-db21-4302-b9f2-f0e7c056cdb2.jpeg

61bbab2b-2f83-4ba2-8bd2-46857ed90b01.jpeg

93a241b5-044f-4288-843c-f6b5dc179a84.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.