ALİ ACAR’DAN KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

ALİ ACAR’DAN KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

İYİ Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar ve eşi Sevgi Acar’ ın organize ettiği 8 Mart kadınlar günü farkındalık etkinliğinde, Engelli ve Aileleri Birliği Derneğinin katılımıyla Nergis Otel’de özel gereksinimi olan çocuklar ve anneleri ile buluştu

Programda konuşma yapan Engelli ve Aileleri Birliği Derneği Başkanı Tulgay Hasar ‘‘ Engelli çocukları olan eli öpülesi annelerimizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü canı yürekten kutluyor çocuklarının bakımlarını yapıp onların sosyal hayata katılması için aşamayacakları zorluk yoktur. Engelli annelerimizin omuzlarındaki bu yük kat kat daha fazladır. Kendi yaşantılarını çocukları için feda ederler. Bu emekçi annelerimizin gününü içtenlikle kutluyorum’ ’sözleriyle engelli annelerinin ve tüm kadınların günlerini kutladı.


İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı ve özel gereksinimli olan bir kız çocuğu annesi Merve Çakıruzbilir farkındalık yaratmanın önce insanın kendi özünde başlayacağı konuşmasının ardından sözü İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Acar’a bıraktı.


‘‘Bu meşakkatli zor yükü üstlenmiş anneler gerçek emekçi sizlersiniz’’


Başkan adayı Ali Acar programda yaptığı konuşmada ‘‘Sevgili eşim, çalışma arkadaşları ve ekibimizle birlikte bir farkındalık yaratmak adına program düzenledik. Hepimizin bildiği gibi bu gün dünya emekçi kadınlar günü. Hepinizin bu özel günü kutlu olsun yürekten kutluyorum. Bu gün burada bulunan siz değerli, meşakkatli, zor yük üstlenmiş anneler, gerçek emekçi sizlersiniz. Yavrularımızın, çocuklarımızın ve ömür boyu onlara bakma yükü ile onlarla ilgilenme yükünü bir nebze de olsa hafifletebilmek için, sizlerin hayata katılabilmesi, yaşamınızın biraz daha renklendirebilmek için elimizden geleni yapmak en öncelikli görevimiz olacak. Hepinizin emekçi kadınlar gününü kutlarım’ ’sözleriyle özel gereksinimli bireylerin annelerinin ve tüm kadınların 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.


Konuşmaların ardından Engelli ve Aileleri Birliği Derneği’nin Ay Yıldızlı plaketinin takdiminin ardından Özel gereksinimli çocuklar ’ın hazırladığı müzik ve dans gösterisi ile sona erdi.

f4abecf9-6eb8-40b7-9b2e-e4c4a7e9a5b8.jpeg

dc08a2b8-33a6-4e29-ac42-391a0a01e4cd.jpeg

c0374901-8d77-457b-815b-7da1bf254fbb.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.