ALİ ACAR ‘‘ MARMARİS’İN GELECEĞİNE DAİR ENDİŞE DUYAN EN İYİ PARTİ TAKIMI BİZDE’’

ALİ ACAR ‘‘ MARMARİS’İN GELECEĞİNE DAİR ENDİŞE DUYAN EN İYİ PARTİ TAKIMI BİZDE’’

İYİ Parti seçim ofisi açıldı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Marmaris seçim ofisi açılışına, Genel başkan yardımcısı Oktay Vural, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Metin Ergun, Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, Memleket Partisi İlçe Başkanı Cihan Bayri, İYİ Parti İlçe başkanı ALİ Toksoy, İlçe Belediye Başkan adayları, meclis üye adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bugün saat 15.00’te Orgeneral Mustafa Muğlalı Caddesi’nde İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ali Acar’ın seçim ofisi açıldı.

İYİ Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar açılışta yaptığı konuşmada ‘‘Belediyemizin kaynakları geçmişte olduğu gibi güvenilir, emin ellerde olacak. Kamunun bir kuruşunu hiçbir kimsenin menfaatine, çıkarına kullanmayacağız. İşte yaşayıp görüyoruz. Giderayak belediye hizmet binasının paldır küldür hızlı bir şekilde gümrükten mal kaçırır gibi birilerine peşkeş çekilmesi. Yine belediyemizin kamusal alanları kendine ait olan mülklerin çok komik rakamlarla şirket adı altında şirketin ihalesiz bunları birilerine peşkeş çekmesi. Bunlarla ilgili idareyi sorgulamaları, çalışmaları kesinlikle yapacağız. Suç unsuru olan konularla ilgili de bunların takipçisi olacağız. Değerli dostlarım, burada Büyükşehir Belediye Başkan adayım var. Görüyorum ki bu coşkulu kalabalık gittikçe daha çığ gibi büyüyecek. Burası bir mesaj verdi. Marmaris'te Ali Acar'a, Büyükşehir'de Metin Ergün'e Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olarak oylarımızı vereceğiz ve her ikisine de çalışacağız ki Sayın başkanım inşallah seçildikten sonra Büyükşehirden isteyeceğimiz birçok konuya yüzümüz olsun arkadaşlar. Bunun dışında Sayın Genel Başkan Yardımcım bugün buraya geldiğiniz için teşekkür ederiz ayaklarınıza sağlık. Bu yoğun tempo içerisinde bizleri yalnız bırakmadınız’’ sözlerini kullandı.

‘‘Marmaris’in geleceğine dair endişe duyan İYİ Parti takımı bizde’’

Meclis üyeleri ile ilgili konuşan Ali Acar ‘‘Meclis üyelerimiz ile ilgili ufak bir endişeniz olmadığını çok iyi biliyorum. Bizde pazarlık yok. Gönül dostlarımızla Marmaris'in geleceğiyle ilgili endişe duyan İYİ Parti takımı ve bizler. Benim arkadaşlarım, ailem, çevremle beraber bu endişeye karşı bir gönül birliği, bir takım oluşturduk. O takım işte burada. Hiçbirisinin benimle pazarlığı olmadı. Hiçbirisi sıra kavgası yapmadı. Çünkü hepsinin derdi Marmaris'te, Marmaris'in geleceği idi. Bütün arkadaşlarıma minnet borçluyum. Hepsine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum’’ diyerek kendisinin seçildiği takdirde Marmaris’in daha iyi olacağını ifade etti.

‘‘Hükümet sorunları tozpembe görüyor’’

Ali Acar ‘‘Yeni bir kültür merkezimiz olacak. Marmaris'teki tüm sivil toplum örgütlerimizin uygun zamanlarda program dâhilinde içerisinde bünyesinde 200 250 şer kişilik çalışma ve toplantı alanlarının olduğu, yine sivil toplum örgütlerinin toplantıları derslik olarak kullanabilecekleri bir yeni bir kültür merkezi projemiz hayata geçecek. Hepimizin çok ilgi alanına giren Marmaris'te marka bir hayvan barınağı, bir evcil hayvanlarla ilgili çok özel bir projeyi canlı iyileştirme merkezi olarak hayata geçireceğiz ve bunu bütün Türkiye'ye bizden örnek olarak gelip projemizi inceleme şansına sahip olacaklar. Kentimizde yaşayan. Binlerce engelli yavrumuz, engelli insanlarımız için bir engelli rehabilitasyon merkezini derhal hayata geçireceğiz. Malum Türkiye'nin ekonomisi belli. Herkes çok zor durumda. İnsanların alım gücü kalmadı. Ama merkezi yönetim nedense bu insanlara, bu Türk milletine sanki her şey tozpembe imiş gibi göstermeye, ifade etmeye devam ediyor. Marmaris'te bu ülkenin bir parçası olduğuna göre, dar gelirli vatandaşlarımızın çocukları için burada görevini yapmak zorunda kalan devlet memurlarının çocukları için her mahallede imkânımız doğrultusunda birer kreş faaliyete geçecek ve Marmaris'in dar gelirli aileleri bu projeden yararlanacak. Sevgili arkadaşlar. Kadınlarımız için geçmişte olduğu gibi şu anda hepiniz bilirsiniz. Müjdat Gezen Kültür Akademisi'ni burada faaliyete geçirmiştik. 2000 tane hemşerimiz, çocuğumuz, kadınlarımız 16 değişik faaliyette. Burada bulunarak el emeklerini ve o sanatsal yapmış oldukları ürettikleri ürünleri satış imkânı sağlayarak evlerine üç beş kuruş ekmek parası götürüyorlardı. Biz de bunların hepsini yapacağız hiç merak etmeyin’’ sözleriyle yapacağı projelerden bahsetti.

‘’Benim rakibim şahıslar değil, zihniyet’’

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Metin Ergun‘ ‘Şimdi Ali Acar Başkanıma bir süpriz yaptım, il başkanıma talimat verdim, dedim ki hiçbir İlçeden teşkilatlar gitmeyecek. Marmaris'te Ali Acar'a sahip çıkacak mı çıkmayacak mı göreceğiz. Çok şükür Marmaris halkı başkanına sahip çıktı. Diğer partiler burası organik bir kalabalık. Biz sadece toplamda ilçe Başkan adaylarımız genel başkan yardımcımız ve sosyal medya ekibimiz sadece 13 kişi geldik. Çok şükür Ali Başkan Marmaris ile ve Marmaris ile bütünleşmiş bir başkanımız. Ben kendisini hemşerisi olarak, bir siyasetçi olarak, bir kardeşi olarak kutluyorum. Başkanımı tebrik ediyorum. Ali Başkanın sözlerinden hareketle. Ey dansçılar, ne işiniz var bizimle? Bana soruyorlar rakibin kim? Benim rakibim şahıslar değil, benim rakibim zihniyet. Onunla mücadele etmek de benim görevimdir. Hani o rant zihniyetine anasının ak sütü gibi helal diyerek imarını geçirenler var ya İşte o zihniyetle mücadele benim asıl görevimdir. Ben dava açtım, o yerle ilgili dava açtım. Bakana, genel müdürüne dava açtım. Onlar ise imajlarını getirdiler ve anasının ak sütü gibi helal dediler. Sinpaş la ilgili soru önergesi verdim. Kıyı kenar çizgisini değiştirdiler. Kamu mülkiyetinde olup da sonradan özelleştirilen yerlerle ilgili kıyı kenar çizgisi yönetmeliğini değiştirdiler. Dava açtı Metin Ergun. Ey Marmarisliler dava açtı ve 3 hafta önce o davayı esastan kazandım. Zeytin yasası dururken zeytin yönetmeliğini değiştirdiler. Bütün zeytin alanları Türkiye'de talan edilecek idi. Dava açtım ve kazandım. Benim görevim bu’’ dedi.

‘‘Derdiniz varsa dermanınız Ali Acar’dır’’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ‘‘Buraya ne zaman gelsem Cumhuriyet sevdasını, Atatürk sevdasını, insan sevdasını burada hissediyorum. Türkiye’nin göz bebeği Marmaris. Siz sadece Marmaris’i değil Anadolu’nun da gözbebeğini koruyorsunuz. Marmaris’in hakkını hukukunu korumak hizmet etmektir. Derdiniz varsa dermanınız Ali Acar’dır. Doyduğunuz yer için yaşadığınız yer için oy kullanın. Gelin hep beraber Muğla’da ve Marmaris’te rant ittifakı kuranlara değil, buradaki köylülerin imarını unutanlara değil, Marmarislilere, Marmaris’in hakkını hukukunu koruyan Ali Acar’a, Muğla’da ise Cumhuriyet sevdalısı Metin Ergun’a verin. Bu milleti ceketler değil, Ali Acar ve Metin Ergun gibi iyi insanlar yönetmeli’’ dedi.

8e1f143b-ffca-4ed4-8866-8810059f6040.jpeg

09b1e6a7-ff60-4cd6-bb26-3eb72e28781a.jpeg

c24e5040-d295-42c7-9653-3008d7a523a3.jpeg

fde34ece-92b8-4607-bdd8-f6c1e4d8f133.jpeg

c2e75717-c904-4378-b4b8-a8682fbafbd8.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.